ZX11 efi turbo build





moko

Registered
something in test mode...tunerstudio....fried something on microsquirt....so I took it to repair....that was over a month ago,haven't got back yet....i got my water intercooler hooked up....cant wait to start it
 

ali123

Registered
something in test mode...tunerstudio....fried something on microsquirt....so I took it to repair....that was over a month ago,haven't got back yet....i got my water intercooler hooked up....cant wait to start it
think of all the money ure saving not having to buy a kit... :cool: but honestly though... I hope u get it sorted.
 

moko

Registered
haha.....I'm still saving....it should be under warranty....either way....the worst part is its taking over a month.....i thought he said 5-day fix
 

moko

Registered
I got my microsquirt back from repair....as soon as it stops raining here,maybe sunday afternoon....or monday ill go out and install....and try to start.
 

moko

Registered
thanks....is there a delay period before it cuts off....and comes on....like say your crusing between 3-4k rpm...i don't want it shutting off and on all the time.....thats why I though may e just temp....iat or clt....then it would come on after warm up...and just stay on till shut off -cool down

I like what you did with volts....are you saying cuts on at high enough volts....so not drawing power when coils might get taxed
 

moko

Registered
I think I need to make sure my sensor settings are burned to ecu....and grounds are good....should start then
 

202mphbusa

Registered
Are you using the micro squirt for ALL the fueling?

verify every sensor you can and calibrate to read correctly
megasquirt/microsquirt are pretty easy to calibrate
get battery voltage is one that is overlooked in it's importance in regards to duty cycle and injector dead time and so on
 

moko

Registered
Are you using the micro squirt for ALL the fueling?

verify every sensor you can and calibrate to read correctly
megasquirt/microsquirt are pretty easy to calibrate
get battery voltage is one that is overlooked in it's importance in regards to duty cycle and injector dead time and so on

yes its doing everything

I'm learning....i had my map sensor wired wrong....fixed that....but now its not reading like it should....i might have to buy a new map sensor.....im reading on how to set the battery voltage....once i get these set right im sure it will fire right up
 

202mphbusa

Registered
Remember you can test fire the injectors and coils with mega/ micro
After setting the sensors
I put a timing light on it and double checked that
 

202mphbusa

Registered
yes its doing everything

I'm learning....i had my map sensor wired wrong....fixed that....but now its not reading like it should....i might have to buy a new map sensor.....im reading on how to set the battery voltage....once i get these set right im sure it will fire right up
and for now you could use anything from autozone or napa recal to get it running
 




Latest Bikes

Forum statistics

Threads
172,191
Messages
3,078,986
Members
47,395
Latest member
Schnite21
Top