Sprockets for 1/4 mile?

ALLMOTORBUSABOY

Registered
exclamation.gif
I JUST BOUGHT MY BUSA AND WANT THE MOST THAT I CAN GET IN THE 1/4 MILE.. ANYONE RUNNING HIGH 8'S IN THE QUARTER OR LOW 9'S ? THE BIKE I BOUGHT IS SUPPOSED TO RUN THIS IN THE 1/4. I DON'T DOUGHT IT BECAUSE I MADE A SLOW PASS ON IT AND RAN A 9:7 BUT MY STARTER CLUTCH WENT OUT AFTER THE FIRST RUN.. THE REAR SPROCKET WAS SKIPPING TEETH SO I PUT THE STOCK ONE BACK ON. I HAVE ONE TOOTH DOWN IN THE FRONT AND I WILL TRY THIS ON FRIDAY.. ANY INFO WILL HELP THANKS GUYS ...  :hammerhead:
 
confused.gif

did you get a good deal on this bike??
starter went out and sprocket problems on the first day out.
sad.gif

I have a friend with 2 busa's and he runs 8:80's on both one nitrous and the other turbo. He run's 2teeth up on the back sprocket.
 
:4:I THINK I GOT A DEAL ON THIS BIKE JUST HAD TO WORK OUT THE BUGS... THE STARTER CLUTCH WENT OUT BECAUSE OF THE SYNTHETIC OIL THAT WAS IN IT..AND AS FAR AS THE SPROCKET IN THE REAR HE GAVE ME THE STOCK ONE SO I REPLACED IT AND SEEMS  TO BE FINE.. I HAVE ONE DOWN IN THE FRONT SO I WILL SEE WHAT SHE WILL DO ON FRIDAY... THIS BIKE HAS NO N.O.S. ON IT YET BUT I AM THINKING ABOUT A DRY SYSTEM FOR IT FOR A LITTLE EXTRA... BUT FIRST I WANT TO SEE HOW SHE WORKS ON ALL MOTOR..WILL POST PICS AND SLIPS AS SOON AS I GET THEM IF YOU WANT TO CHECK THEM OUT..
ernaehrung019.gif
 
biggrin.gif
love to see some pics and slips..

nice to have another drag racer on this site...

not to many.
 
I use a five up on the back but if I can't huck up I use stock back with 1 down in the front ! I'm also stretched so it is what you like. Too high you wheelie too low you fall on your face !
:hammerhead: :argue: :hammerhead:
 
Back
Top