BlueBusa2015




Oregon Busa

Registered
I have a 2015 busa and it has been in the garage for the winter and i just took her out tonight. I dropped gear and hit about 4th gear and the F1 light and abs light both came on. I checked the error code and got -C00. I know that is none or nothing but why is the F1 light coming on? I did notice she was running a little sluggish. Could it be the fuel filter is clogged? any info would be appreiated
bluebusa2015.jpg
 

Johnnie Phatt

Registered
it could. Modern bikes use the battery for a lot more than spark plugs and starters. Full spark needs a solid draw from the battery thousands of times a minute
try charging it up over night AFTER you check the electrolyte levels to make sure it has the fluid it needs to work properly
 

Oregon Busa

Registered
I first sprayed the kickstand with some WD-40 then dropped in a new Duracell Ultra and she fired right up! The lights never came back on. Now it's off to Pro Caliber to get the front tire on and ill be ready for the next WRX that thinks he is fast. Shout out to "Viper" saved me some riding time and $$$$
 



Latest Bikes

  • My Gen 3 Busa
    Photos of my 10 year freshen up on my 2009 Hayabusa. Parts highlights...
    • fallenarch
    • Updated:
  • Art 05 Hayabusa
    hayabusa 05
    • VIPER
    • Updated:
  • toads L2
    L2 as it is ridden today
    • ROADTOAD1340
    • Updated:
  • Busa in another part of Cornwall
    Cotehele pretty spot but residents didn't appreciate the Busa. I guess...
    • Grumpyoldjohn
    • Updated:
  • The Bumble Bee
    yellow09
    • Yellow09
    • Updated:

Forum statistics

Threads
172,546
Messages
3,085,810
Members
47,550
Latest member
Gixxer996
Top