Antifreeze on my fairing




gotturbo

Registered
Hi all,

I have a 2000 Blue and Silver Hayabusa and a 2000 929 (hey, it is fun to go to the store on).

I have antifreeze splatters on the side fairings where the hose runs out to the engine. I am curious if anyone else has had this problem. My clamps are tight and I am not running hot and I have a correctly filled coolant tank. This perplexes me as I have owned 27 bikes and never have had this problem.

I am located in the silicon valley area of Ca and am also looking for some other Hayabusa riders to potentially ride with from time to time.

Thanks for your help.
Mikep@divio.com
 

Knebnr

Registered
You probable have a small leak some where it's probably just going to be annoying more than anything else. Sometimes the clamps are to tight and can cut the hose causing a leak you should just keep trying to dry the area off and see if you can spot where the leak is coming from..........
 

jwcfbd

Administrator
Registered
Mine did the same thing and I found out that the hose to the overflow bottle was torn at the radiator end.
 



Latest Bikes

  • My Gen 3 Busa
    Photos of my 10 year freshen up on my 2009 Hayabusa. Parts highlights...
    • fallenarch
    • Updated:
  • Art 05 Hayabusa
    hayabusa 05
    • VIPER
    • Updated:
  • toads L2
    L2 as it is ridden today
    • ROADTOAD1340
    • Updated:
  • Busa in another part of Cornwall
    Cotehele pretty spot but residents didn't appreciate the Busa. I guess...
    • Grumpyoldjohn
    • Updated:
  • The Bumble Bee
    yellow09
    • Yellow09
    • Updated:

Forum statistics

Threads
172,540
Messages
3,085,648
Members
47,546
Latest member
Mongoose357
Top