Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12

    Default Chieck light problem please help

    Hey guys/gals. I just got a 2000 Hayabusa with very low miles. Bike hasn't been run for a couple of years. There is no fuel pump prime or power to the fuel pump. The check light is on. The FI light isn't. I checked the kickstand switch making sure it wasn't faulty. I also checked all the fuses. Am I missing something here. My bike will not start. It does turn over. With the key on the coolant temp is pegged and it shows like 50mph on the speedo.

    Could I have a bad computer? The three things the manual said was no communication from the pcm to the gauge panel, bad ignition fuse, kill switch, kickstand switch. My kill switch works, i don't think the kickstand switch is an issue, and the ignition fuse is good. I'm thinking bad computer.

    Has anyone come across a problem like this? Please help!

  2. #2
    Seasoned Beef


    dadofthree's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Barnwell, SC
    Posts
    65,928

    Default Re: Chieck light problem please help

    Is the battery new / good ...

  3. #3

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12

    Default Re: Chieck light problem please help

    Battery is garbage. It holds no charge. I have it on a charger. It cranks fine. Should I get a battery right away for it. The fuse panel is getting low 12 volts.

  4. #4
    Seasoned Beef


    dadofthree's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Barnwell, SC
    Posts
    65,928

    Default Re: Chieck light problem please help

    Get the battery Coty and then tell us how the bike is acting

  5. #5

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12

    Default Re: Chieck light problem please help

    K bud. I'll be back on in about an hour with results.

  6. #6

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12

    Default Re: Chieck light problem please help

    Still no prime...... This is weird. This bike only has 1900 miles. I can't believe this.

  7. #7
    Banned

    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    5,706

    Default Re: Chieck light problem please help

    I would check the fuel pump relay.
    Oh, Welcome!

    Attached Images Attached Images    

  8. #8

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12

    Default Re: Chieck light problem please help

    Got it running. In fact was the battery. Heard fuel prime. Cranked, popped. I then pulled the plugs which were black. Replaced those started right up.

    Thanks Guys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. #9
    Lily's Daddy
    djsin's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Mishawaka Indiana
    Posts
    5,524
    Images
    34

    Default Re: Chieck light problem please help

    just so you know...the bike will run even if you completely unplug the instrument gauge cluster

  10. #10

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    12

    Default Re: Chieck light problem please help

    Quote Originally Posted by djsin View Post
    just so you know...the bike will run even if you completely unplug the instrument gauge cluster
    K cool thats good to know.

Similar Threads

  1. FI light problem
    By psycobusa in forum Busa problems
    Replies: 8
    Last Post: 08-02-2007, 11:04 PM
  2. HID Light Problem
    By toolmn in forum Electrical Mods
    Replies: 11
    Last Post: 06-25-2007, 12:20 PM
  3. Problem with fi light
    By MC MUSTANG in forum Busa problems
    Replies: 6
    Last Post: 07-21-2006, 04:14 PM
  4. weird tail light problem
    By AZIROC in forum New Owners Forum
    Replies: 10
    Last Post: 09-09-2005, 06:57 PM
  5. problem withFront running light mod problem
    By nyclad in forum Busa Mods
    Replies: 0
    Last Post: 01-28-2004, 12:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •